Back to Business Breakfast 2020 – Future Mobility

Graag nodigen wij jou uit voor het Back to Business Breakfast – Future Mobility, op donderdag 3 september van 08.00 tot 09.00 uur. iTanks en RHIA brengen belanghebbenden van ‘Future Mobility’ bijeen voor een inspirerende ontbijtsessie.

Het toekomstbestendig maken van transport, te land, ter zee en in de lucht, is een collectieve uitdaging die in en rond de havens van Rotterdam dagelijks wordt aangegaan. De ambities, plannen en lopende projecten kunnen op zichzelf succesvol zijn, maar samen maken ze écht het verschil. Er is veel focus op waterstof en elektriciteit, maar ook procesverbetering en anders werken dragen bij aan de verduurzaming van de transportsector. Alles bij elkaar zorgen ambitie, urgentie én aandacht voor een vruchtbare bodem voor vernieuwing naar betaalbare duurzame mobiliteit.

Het programma is als volgt:

07.50 uur Start livestream
08.00 uur Welkom door Barbara Kathmann
08.10 uur Start interactieve sessie
09.00 uur Einde plenaire programma, netwerkmoment

Bezoek dit ontbijt online en draag bij aan de verduurzaming van de havengerelateerde industrie; te land, ter zee en in de lucht.

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.