Geslaagde innovaties zijn vaak het gevolg van onverwachte coalities

Door: Miranda Janse, directeur Stichting RHIA

Innoveren gaat niet van vandaag op morgen. Om vooruit te komen zijn nieuwe invalshoeken en frisse ideeën nodig. De luchtvaartsector staat voor de opgave de ecologische voetafdruk te verkleinen, zodat reizen met het vliegtuig ook in de toekomst mogelijk blijft. Als onderdeel van deze sector zet Rotterdam The Hague Airport (RTHA) sterk in op innovatie. Met klimaatneutraal vliegen als duurzame stip op de horizon. Dit doet RTHA in nauwe samenwerking met Stichting RHIA: Rotterdam The Hague Innovation Airport. Miranda Janse is sinds 2019 directeur van RHIA. In deze blog legt ze uit waarom geslaagde innovaties vaak het gevolg zijn van onverwachte coalities.

Lees artikel op de website van RTHA