RHIA werkt door aan de Next Generation Airport

In verband met de noodzakelijke maatregelen die het kabinet heeft genomen om verspreiding van het Covid-19 virus tegen te gaan, werkt het RHIA-team vanuit huis en worden de (geplande) werkzaamheden en afspraken zoveel mogelijk telefonisch en per email of skype voortgezet. Als u afspraken heeft met leden van het team dan wel vergaderingen, wordt u hierover bericht.

Het kantoor van stichting RHIA is tot nader order gesloten en evenementen afgelast. Met vragen kunt u terecht bij het secretariaat Patricia Koetsier tel. 06 44 22 64 64.

Met onze innovaties zetten wij de toon voor de luchtvaart van de toekomst, maken wij de Next Economy mogelijk, én verbinden wij netwerken. Wij laten innovatie vliegen.