Ontmoet onze nieuwe stagiaires

Sinds een aantal weken hebben wij twee nieuwe stagiaires; Estée en Elisa. Ze stellen zichzelf voor en vertellen waar ze de komende tijd aan werken. Wij wensen beide dames succes in hun stageperiode!

Stagiaire Marketing & Communicatie – Estée Dubbeldam (links)
“Mijn naam is Estée Dubbeldam. Als laatstejaars studente volg ik de opleiding Crossmediale communicatie (AD) aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds februari mag ik mijzelf een nieuw teamlid noemen bij RHIA. Ik ga mijn afstudeerstage afronden op Marketing en Communicatie. Ik houd mij bezig met zowel interne als externe communicatie, een nieuw jasje voor een aantal (communicatie)middelen en ik zit achter de schermen bij RHIA Talks. 

Ter afronding van mijn studie voer ik een onderzoek uit. In mijn onderzoek wil ik analyseren of welke behoefte er is om online verbindingen te leggen in het RHIA-netwerk. Wil je me helpen met het onderzoek? Vul hier de vragenlijst in. Je bent er ongeveer 5 minuten mee bezig. Alvast bedankt!”

Stagiaire Public Affairs & Communication – Elisa Kriekaard (rechts)
“Mijn naam is Elisa Kriekaard, tweedejaars studente International Communication & Media aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik loop sinds april voor drie maanden stage bij RHIA. Ik houd mij bezig met public affairs, waarbij ik help de werkbezoeken te realiseren en meewerk aan de lobbystrategie voor RHIA. Ook ga ik meewerken aan de communicatie. 

Gezien mijn studie communicatie en een groot interesse in duurzaamheid en politiek ga ik met veel enthousiasme de komende maanden tegemoet. Daarnaast kan ik als vele anderen niet wachten om weer in het vliegtuig te stappen om meer van de wereld te zien. Vanaf eind september begin ik hier hopelijk weer mee, tijdens een uitwisseling naar mijn favoriete stad: Rome.”

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en slimme toekomst van de luchtvaart.