Primeur: eerste bestuurlijk overleg RHIA

In de afgelopen weken heeft stichting RHIA haar eerste editie van het Bestuurlijk Overleg gehouden. Door de coronocrisis vond dit niet plaats in een geplande gezamenlijke vergadering, maar in verschillende individuele gesprekken. De bestuurders zijn enthousiast over het RHIA en moedigen ons aan om de volgende stappen te zetten in de ontwikkeling van het programma.

Wie zitten in het Bestuurlijk Overleg?

In het Bestuurlijk Overleg, geïnitieerd door de gemeente Rotterdam, zitten de bestuurders van belangrijke regionale stakeholders van RHIA: Tim van der Hagen (TU Delft), Saskia Bruines (gemeente Den Haag), Adri Bom-Lenstra (provincie Zuid-Holland), Barbara Kathmann (gemeente Rotterdam), Rinke Zonneveld (Innovation Quarter), Ineke van der Hee (Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat). Gezamenlijk geven zij RHIA advies en input en zorgen voor regionale versterking van het initiatief.

De komende tijd gaat RHIA met deze bestuurlijke stakeholders nog meer de diepte in met interviews. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief of onze LinkedIn pagina.

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.