RHIA Café Sept

Het Maandelijks Netwerk Event Van De RHIA Community

Wij nodigen je van harte uit voor het RHIA Café van a.s. donderdag 15 september van 16:00 – 18:00.

Het RHIA Café is het netwerk event voor iedereen die zich bezighoudt met duurzame luchtvaart. Hier ontmoet je collega’s uit de community, laat je je inspireren en word je snel bijgepraat over nieuwe initiatieven.

Dit keer pitched Robert Sikam (CEO van Bagchain) over hun pilot op RTHA met hun innovatie remote luggage checkin oplossing. Bagchain maakt deel uit van het Airport Technology Lab consortium. In samenwerking met andere partners waaronder TU Delft en RTHA werken zij aan innovatie oplossingen die een seamless passenger journey mogelijk. Hierbij wordt met name ingezet op het gebruik maken en (voor het eerst) toepassen van nieuwe digitale oplossingen. 

 

Meld je aan en graag tot donderdag 15 september!

Schrijf je in!

 

Wil je een idee pitchen, een hulpvraag te stellen of aandacht vragen voor een mijlpaal? Laat het ons weten!

PROGRAMMA

16:00      Inloop  
16:30      Welkom door RHIA 
16:35      Pitch door partners
16:45      Netwerken
18:00      Einde evenement  

Het Airport Technology Lab (ATL) is mede mogelijk gemaakt met financiering van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) and Kansen voor West II.

               

 

Locatie
Bel Air gebouw
2e verdieping
Rotterdam Airportplein 19
3004 GA Rotterdam

Parkeren

Parkeren kan bij P1 vlak voor de terminal. Na afloop kan je het uitrijkaartje laten scannen bij de receptie in de vertrekhal.

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.