RHIA DOWNLOADS

stichting RHIA Jaarverslag 2019
JAARVERSLAG 2019
Hoogtepunten van de organisatie en projecten.

In 2019 werd stichting RHIA opgericht. Wat waren de highlights op het gebied van de organisatie en welke projecten boekten tastbare resultaten? Je leest het in het jaarverslag.

Alles wat je wilde weten over stichting RHIA
RHIA IN VOGELVLUCHT
De maatschappelijke toegevoegde waarde.

Rotterdam The Hague Innovation Airport is een proeftuin voor de Next Generation Airport waarbij wij innovaties voor de nieuwe economie en de luchthaven van de toekomst combineren.

RHIA_2020-2025
RHIA 2020-2025.
Op naar de toekomst van de luchtvaart.

Lees over het plan om door middel van grootschalige regionale samenwerking de luchtvaartsector vooruit te brengen naar een toekomstbestendig bestaan. Een impuls voor de economie en luchtvaart.

Met onze innovaties zetten wij de toon voor de luchtvaart van de toekomst, maken wij de Next Economy mogelijk, én verbinden wij netwerken. Wij laten innovatie vliegen.