RHIA en YES!Delft gaan samenwerken

RHIA gaat samenwerken met incubator YES!Delft. YES!Delft ondersteunt en versterkt tech-ondernemers om hun technologie-innovatie zo snel en goed mogelijk op de markt te brengen. Dit sluit mooi aan bij de doelstellingen van RHIA om luchtvaart-innovatie te versnellen met zowel disruptieve als incrementele veranderingen en aanpassingen.

Aviation is 1 van de 9 aandachtsgebieden waar YES!Delft ecosystemen rondom bouwt. Andere aandachtsgebieden zijn o.a. blockchain, artificial intelligence, cleantech en robotics. YES!Delft biedt startende tech-ondernemers ‘360 graden ondersteuning’; op maat gemaakte opstartprogramma’s, volledige levenscyclusdiensten zoals werving en financiering, toegang tot markt en kapitaal, en een gemeenschap van experts, zakelijke partners en mentoren.

Convenant

RHIA en YES!Delft kunnen elkaar versterken als het gaat om het verbinden van netwerken en het helpen van start-ups. Bijvoorbeeld door het delen van kennis en het gezamenlijk organiseren van business workshops en matchingsevents. Op dit moment worden de mogelijkheden verkend. Na deze verkenning zal de samenwerking worden vastgelegd in een convenant.

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en slimme toekomst van de luchtvaart.