LIVE STREAM
START BOUW
ZONNEPARK RTHA

streep_84x13px
MET O.A. CORA VAN NIEUWENHUIZEN,
DICK BENSCHOP, RON LOUWERSE EN
ANDRE KEMPENAARS

5 JULI | 11:00 - 12:00

LIVE STREAM
START BOUW ZONNEPARK RTHA

streep_84x13px

Wij nodigen u uit voor het bijwonen van een rondetafelgesprek via een live stream op maandag 5 juli 2021 van 11:00 tot 12:00 uur. Demissionair minister Cora van Nieuwenhuijzen zal officieel het eerste zonnepaneel plaatsen en u welkom heten bij de livestream. In de studio op RTHA gaat zij in gesprek met o.a. Dick Benschop, Ron Louwerse, Andre Kempenaars, Wim Sinke en Saskia Bruines. Tijdens het rondetafelgesprek zal er ook interactie mogelijk zijn met u als deelnemer van de livestream. Meld u nu aan!

CORA

VAN NIEUWENHUIZEN

streep_84x13px

Demissionair minister Cora van Nieuwenhuijzen zal officieel het eerste zonnepaneel leggen en u welkom heten bij de livestream.

Foto: Rijksoverheid

DICK

BENSCHOP

streep_84x13px

President & CEO Royal Schiphol Group

 

RON

LOUWERSE

streep_84x13px

Algemeen directeur Rotterdam The Hague Airport

 

ANDRE

KEMPENAARS

streep_84x13px

CEO Unisun Energy

 

WIM

SINKE

streep_84x13px

Principle Scientist, Solar Energy TNO

 

SASKIA

BRUINES

streep_84x13px

Wethouder Economie, Internationaal en Dienstverlening, Gemeente Den Haag

 

MIRANDA

JANSE

streep_84x13px

Directeur RHIA

 

OP WEG NAAR EMISSIEVRIJ VLIEGEN.

streep_84x13px

Stelt u zich eens voor dat RTHA straks dé vertrekplaats is van het allereerste emissievrije passagiersvliegtuig. Een ontwikkeling die – als het aan RHIA ligt – niet lang op zich zal laten wachten. Er is een breed gedeelde ambitie vanuit de sector, politiek en samenleving over verduurzaming van de internationale luchtvaart. 

Zonnepark RTHA

Met de aanleg van een zonnepark parallel langs de start- en landingsbaan is RTHA binnenkort volledig voorzien van emissievrije elektriciteit, zo’n 4 GWh in totaal. Ook de directe omgeving, zo’n 2.600 huishoudens profiteren van de duurzame opgewekte energie. 

Smart Energy System

Om de energie daadwerkelijk goed te benutten wordt op RTHA gewerkt aan het realiseren van een slim energiesysteem voor opslag en regulering van energiestromen, oftewel een Smart Energy System (SES).

HOE HET WERKT.

streep_84x13px

De livestream heeft een interactief karakter, uw online deelname en actieve inbreng stellen wij zeer op prijs. Is uw collega of vakgenoot ook geïnteresseerd? Stuur de uitnodiging dan gerust aan hem of haar door.

Voorafgaand aan de livestream ontvangt u van ons alle inloggegevens.

DEELNEMEN?

Klik hieronder op de button om aan te melden. 

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.