RHIA-partners brengen ter inspiratie een bezoek aan RDM

RHIA bestaat al ruim tweeëneenhalf jaar en er is in die tijd veel gebeurd. Met RTHA en andere partners is hard gewerkt aan innovaties op en in de omgeving van de luchthaven. Om met de partners de laatste ontwikkelingen te delen, is op dinsdag 5 juli ter inspiratie een bezoek aan RDM Rotterdam (voormalige werf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij gebracht).

Tijdens een tour bij RDM langs de maakindustrie is er op bijzondere wijze kennis gemaakt met innovatieve bedrijven en kennisinstellingen die midden in het haven- en industriegebied samenwerken aan de innovaties met toekomst. Ook is er een mooie wandeling over de Heijplaat gemaakt en is het bezoek afgesloten met een gesprek over de koers van RHIA.

Inspiratie voor de toekomst

De opgedane kennis en inzichten inspireren RHIA-partners om zich te blijven inzetten voor het versnellen van de transitie van de luchtvaartsector en te bouwen aan een sterk innovatiecluster op en in de omgeving van RTHA.


RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en slimme toekomst van de luchtvaart.