RHIA Pré-summer Café

Graag nodigen we je uit voor het RHIA Café op donderdag 20 juni van 16:00 tot 18:00 uur.

Na de vorige RHIA lenteborrel in maart en de ondertekening van een samenwerking tussen Rotterdam The Hague Airport en Port of Rotterdam rondom duurzame luchtvaartbrandstoffen afgelopen maand, is het weer tijd om een aantal RHIA projecten inhoudelijk toe te lichten. Tijdens deze borrel is er een presentatie over het Europees waterstofproject genaamd GOLIAT en delen we een aantal projecten die zijn voortgekomen uit het duurzaamheidstransitiebudget (DTB) van de Gemeente Rotterdam. Aansluitend is er uiteraard gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te proosten op de zomer tijdens de netwerkborrel.

Het RHIA café vindt plaats op het nieuwe kantoor van Rotterdam The Hague Airport en is voor iedereen binnen de RHIA community toegankelijk.

Laat ons weten of je met ons mee proost en meld je aan via onderstaand formulier. In de bevestiging ontvang je tevens de routebeschrijving naar het nieuwe kantoor.

Tot dan,

Team RHIA

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en slimme toekomst van de luchtvaart.