Tot ziens Daphne en Estée

Vandaag is een mooie zomerse dag, toch blijft het jammer dat we twee van onze teamleden uitzwaaien. Onze spin in het web Daphne van Paridon is klaar met haar traineeship bij RHIA als project-, event en communicatiecoördinator. Estée heeft haar stage afgerond.

Daphne gaat Qirion (dochteronderneming van Alliander) helpen het portfolio- en projectmanagement te professionaliseren. Wij vinden het ongelofelijk jammer maar niet onlogisch dat het tijd is voor haar volgende mooie uitdaging in haar carrière. Voordat ze weggaat, willen we haar graag nog in het bijzonder bedanken voor wat zij allemaal voor RHIA heeft gedaan. Daar kunnen we nog lang op verder bouwen.

Daphne over haar tijd bij RHIA: “Ik heb veel geleerd in de twee rollen, over de luchtvaart, samenwerkingen en de essentie van communicatie.”

Ook Estée gaat zich de komende tijd storten op haar scriptie. Na de zomervakantie gaat ze op zoek naar haar volgende uitdaging in de vorm van een traineeship. We wensen haar enorm veel succes en zullen haar vrolijke aanwezigheid missen.

Estee over haar stage bij RHIA: “Ik ben de wereld van RHIA blanco ingestapt en heb enorm veel geleerd. Ik voel me trots dat ik deels heb meegewerkt aan een toekomst waar onze kinderen veel aan gaan hebben.” 

Dank jullie wel, Daphne en Estée en veel succes!

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en slimme toekomst van de luchtvaart.