Nieuwe collega Jules Lancee

Dit is Jules Lancee, naast zijn missie om de luchtvaart te verduurzamen, is hij op weg om astronaut te worden. Jules heeft een passie voor de toekomst. Vanuit die passie werkt hij aan innovaties die de wereld van morgen een stukje dichterbij halen. RHIA heeft haar inspirerende match gevonden!

Jules is van origine ingenieur en heeft zijn vliegbrevet op zak. In de afgelopen jaren heeft hij bijgedragen aan het wereldwijd samenbrengen van innovatielabs in de gezondheidszorg, die zich bezig houden met de adoptie van exponentiële technologieën. Binnen de wereld van Internet of Things maakt Jules deel uit van de IoT Solutions World Congress-organisatie die industrieën samenbrengt rond de nieuwste trends in de sector. Jules geeft regelmatig lezingen en workshops over deze onderwerpen en laat zien hoe deze nieuwe oplossingen veranderingen teweeg brengen in de wereld om ons heen.

I was the co-lead for SGAC Space Medicine and Life Sciences group and Jules was the SGAC SMLS webinar lead for the past 2 years. He demonstrated leadership qualities, teamworking skills and was an integral part of the team. Jules would be a great addition to any team!
Dr Rochelle Velho
Acute Medic, inventist, Rocket Doctor
Discussing space health at XPOMED in Berlin (2019)

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.