groen vliegen | slim verbinden

partners

ADECS Airsystems, Urban Transition Group, Robin Radar, Gemeente Rotterdam, SkyEcho, To70, Bagchain, iLabs, Deck180, World Startup, Haagse Hogeschool, MBO Rijnland, TU Delft en RTHA. ATL wordt mede mogelijk gemaakt door Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en Kansen voor West II

doel

Het Airport Technology Lab (ATL) is een ontwikkel-, test- en demonstratieomgeving voor datagedreven innovatieve producten en diensten voor luchthavens. 

resultaten

  • Succesvolle pilot Bagchain

mijlpalen

  • Verkenning ATL 2.0

Mathijs Koper Stichting RHIA

MEER WETEN?

Neem dan contact op met Mathijs Koper.

E-mail: m.koper@stichtingrhia.nlTelefoon: +31 6 33 93 70 26

SLUIT JE AAN BIJ RHIA

DIT ZIJN ONZE PROGRAMMA-PARTNERS.

Wij werken aan de luchtvaart van de toekomst én een positieve impact op onze regio. Wil je meedoen met onze missie? Plan een bezoek, dan kijken we hoe we samen de klimaatneutraal vliegen vanaf RTHA een stap dichterbij brengen. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze projecten en evenementen? Laat je e-mailadres achter, klik op inschrijven en wij regelen de rest!

RHIA is de ‘runway’ voor innovatie, een plek waar bedrijven, ondernemers en studenten zich inzetten voor de transitie naar een schonere, stillere en duurzame toekomst van de luchtvaart.